Еспресо машина SAGE SES990BKS

Professional lever espresso
15 bar Italian pump
2.5 l removable water tank with integrated water filter
Autostart program
Stainless steel bottle for milk frothing
Power consumption: 2 400 W

Представяме ново поколение напълно автоматична машина за кафе с лост.

В сравнение с напълно автоматичните устройства все още имате контакт с приготвянето на вашето кафе и най-важното е, че е лесно да се почиства. Няма скрито устройство, както в конвенционалните автоматични еспресо машини.

Oracle-Touch е уникална автоматична машина за кафе с лост с тъчскрийн. Sage създаде устройство, което перфектно ще замени бариста от любимото ви кафене.

В сравнение с напълно автоматичните устройства все още имате контакт с приготвянето на вашето кафе. Системата Oracle-Touch има автоматично смилане, дозиране и темпоране на кафе. По този начин автоматизира най-трудните части от ръчната подготовка на качествено и отлично еспресо.

Благодарение на професионалния лост и дюза на пара можете едновременно да извлечете еспресо и да приготвите мляко, което ви позволява да приготвите любимите си лате или капучино за няколко минути в качеството на любимото ви топ кафене.

Можете също така да изберете размера на чашата на любимото си кафе на дисплея или просто да изберете вида кафе с едно докосване.

Тъчскрийн за лесна работа .

Бързо загряване, пълнене на резервоара с вода отпред и отзад, настройка на часовника, автоматичен старт, възможност за отстраняване на камъни в домашната среда и т.н., всичко това е само кратък списък от функции и функции, с които е оборудван професионалният еспресо Sage BES990.
 

+ удължена 3 години гаранция